counter create hit




مطالب مرتبط:
این آجیل را بهتر بشناسید

این آجیل را بهتر بشناسید

این آجیل را بهتر بشناسید - آکا سایت سلامتبخش خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت این آجیل را بهتر بشناسید ...

کلم بروکلی و خاصیت بی شمار آن

کلم بروکلی و خاصیت بی شمار آن

کلم بروکلی و خاصیت بی شمار آن - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: به گزارش ایران ناز ...

این فرآورده  گوشتی را نخرید

این فرآورده گوشتی را نخرید

فرآورده‌های گوشتی غیراستاندارد «دهکده پروتئین» توسط بازرسان اداره کل استاندارد استان تهران توقیف و از این واحد صنفی متخلف به دادگاه شکایت شد. تیتر 20 - مسلم بیات - مدیرکل استاندارد استان تهران - با اعلام هشدار نسبت به فرآورده‌های غیراستاندارد گوش ...

ادویه ها و خواص آنها (2)

میهن مگ به نقل از برترین ها : در این مطلب انواع ادویه و بعضا خواص آنها را برایتان نوشته ایم. در دستورهای غذایی نام این ادویه ها را زیاد می بینیم و بد نیست در مورد آنها و خواصشان هم اطلاعاتی دا ...

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون

غذاهایی پایین آورنده قند خون سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم غذاهایی پای ...

با استفاده از میوه و سبزیجات قلبی سالم داشته باشید

با استفاده از میوه و سبزیجات قلبی سالم داشته باشید

با استفاده از میوه و سبزیجات قلبی سالم داشته باشید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت با استفاده از ...

طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:   طرز استفاده صحیح ...

خواص درمانی رازیانه |این گیاه ضد سرطان عمل می کند!

میهن مگ: در این مطلب می توانید با فواید گیاهی که در درمان بسیاری از بیماری ها معجزه می کند، آشنا شوید. ...

رژیم غذایی روزه متناوب چیست و چه فوایدی برای ما دارد؟

رژیم غذایی روزه متناوب چیست و چه فوایدی برای ما دارد؟

رژیم غذایی روزه متناوب یا همان روزه‌داری متناوب بر باور بعضی‌ها می‌تواند مزایا و فوایدی برای بدن‌تان داشته باشد. اینکه رژیم غذایی می تواند باعث چربی‌سوزی یا کاهش وزن شود؟ آیا اصلاً حرف‌هایی که از اطرافیان می‌شنویم که«چاق شده‌ای؟»« چرا باشگاه نمی ...

خواص مصرف گریپ فروت برای درمان بیماری ها!

خواص مصرف گریپ فروت , “گریپ فروت” با بزرگ شدن پروستات مبارزه می کند؛ گریپ فروت از میوه هایی است که با بسیاری از داروهای شیمیایی مثل داروهای کورتونی و وارفارین تداخل دارد. نوشته خواص مصرف گریپ فروت برای درمان بیماری ها! اولین بار در تغذیه و سلام ...

۴ خوراکی که دندان هایتان را به طور طبیعی سفیدتر می کنند

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

آنفلوآنزای جدید مرغی به مرغ ها نرسید!

آنفلوآنزای جدید مرغی به مرغ ها نرسید!

معاون سازمان دامپزشکی کشور درباره شیوع ویروس جدید آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گفت که این ویروس از طریق پرندگان مهاجر به پارک ملی حیات وحش بوجاق کیاشهر وارد شده و با اقدامات پیشگیرانه و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی هیچ نقطه‌ای را تاکنون آلوده نکرده است. ...

چرا باید از گوجه فرنگی در رژیم غذایی خود استفاده کنید!

ویتامین A موجود در گوجه فرنگی به طور موثری موهای شما را براق و قوی نگه می دارد. علاوه بر این، خوردن گوجه فرنگی اثر شگفت انگیزی بر چشم، پوست، استخوان ها و دندان های شما دارد. نوشته چرا باید از گوجه فرنگی در رژیم غذایی خود استفاده کنید! اولین ...

خواص روغن آووکادو

خواص روغن آووکادو

به لطف سس گوآکاموله که یک سس بر پایه آووکادوست ، به احتمال زیاد شما با آووکادوی محبوب آشنا هستید. اما آیا تا به حال روغن آووکادو را امتحان کرد ...

حرکات یوگا برای هضم غذا

حرکات یوگا برای هضم غذا

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین   ...

چرا تأثیر منفی زیاد نشستن حتی با فعالیت ورزشی قابل رفع نیست؟

چرا تأثیر منفی زیاد نشستن حتی با فعالیت ورزشی قابل رفع نیست؟

مقاله ی اخیراً در مجله موسسه ملی سرطان منتشر شده که بطور جامع به موضوع آسیب های ناشی از زیاد نشستن و بی تحرکی پرداخته است، آنچه که سال هاست در حال شنیدن آن هستیم را تایید می کند،... ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk