counter create hit

مطالب مرتبط:

کشور هایی با بیشترین تعداد مرگ و میر جاده ای

با افزایش جمعیت، ترافیک های جاده ای هم روزبه روز در حال افزایش هستند و وقتی جاده ها میزبان بیش از ظرفیت خود باشند، نرخ تصادفات جاده ای هم افزایش می یابد. طبق آمارها سالانه ۱.۲ میلیون نفر بر اثر تصادفات جاده ای جان خود را از دست می دهند و نمی شود به خاطر این حوادث ...

ساخت حلقه در نمدی برای اتاق خواب های منزل با ایده های جدید

ساخت حلقه در نمدی برای اتاق خواب های منزل با ایده های جدید

ساخت حلقه در نمدی با طرح های متنوع و زیبا می توانید به تزیین درب های اتاق خواب های منزل شما کمک کند، از این رو قصد داریم در این مطلب به ارائه نحوه ساخت حلقه در با نمد بپردازیم که یکی از آموزش های راحت و ...

۴۸ عکس که شاید باعث بشن به زیورآلات ستاره ای علاقه مند بشید

۴۸ عکس که شاید باعث بشن به زیورآلات ستاره ای علاقه مند بشید

ستاره های چشمک زن آسمون همیشه نمادی از امید و آرزو در ته دلمون هستن. امروز در رنگی رنگی تصمیم گرفتیم عکس هایی از زیورآلات ستاره ای براتون بذاریم تا ببینید با همین طرح به ظاهر ساده چقدر ایده مختلف میشه ...

چیز هایی که سال جدید به آن ها «نه» خواهم گفت

من تمام سعی خودم را می کنم تا بتوانم به موقع به کارهایم برسم و معمولا هم اینطور می شود، چرا باید زمان هایی که وقت کم می آورم خودم را سرزنش کنم؟ دیگر بس است! ...

دوپینگ حافظه با نسخه های طبیعی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛      حافظه به صورت های مختلفی مثل بینایی، شنوایی، حرکتی، لامسه، چشایی و بویایی در زندگی به ما کمک می کند؛ فرآیند حافظه دربردارنده سه فاز رمزگردانی، اندوزش و بازیابی می شود.     ...

ازدواج کن، وام بگیر!

مدام آه می کشد و می گوید با این شرایط نمی شود حتی به ازدواج فکر کرد. منظور همه شان هم از این شرایط چیزهایی مثل رکود و گرانی و تورم است. انگار نه انگار این غول های بی شاخ و دم سر راه همه ما انتظار می کشند. انتخاب با خودتان است، می خواهید باور کنید، می خو ...

نکته بهداشتی: پیشگیری یبوست

نکته بهداشتی: پیشگیری یبوست

همشهری آنلاین: گرچه پیوست در سالمندان شایع تر است، اما این عارضه ممکن است در هر سنی رخ دهد.

چالش رنگی ۶ فروردین – روز من خوشحال هستم

چالش رنگی ۶ فروردین – روز من خوشحال هستم

خوشحالی یک حس خیلی خوب هست که وقتی تجربه میشه یه شیرینی ته همه ی اتفاق های زندگیت حس میکنی و ناخودآگاه همیشه روی لب هات یه لبخنده بزرگه. رنگی رنگی بهتون پیشنهاد میده امروز برای خودتون کاغذ و خودکار آماده کنید و بن ...

وزیر آموزش و پرورش: یک سوم مدارس کشور ایمن نیست

اخبار خوبی از ساختمان خیابان سپهبد قرنی به گوش می رسد؛ اخباری که از تحول اساسی در آموزش و پرورش سال 97 حکایت می کند. اخباری که می توان آن را آرام بخش خانواده دانش آموزان عنوان کرد. وزارت آموزش و پرورش اما از دیرباز با مشکلاتی مواجه بوده که به راحتی قابل رفع نیست ...

7 توصیه مهم برای اسکراب پوست

7 توصیه مهم برای اسکراب پوست

اسکراب پوست دارای فواید بیشماری است و خیلی مهم است که بدانید چگونه پوستتان را اسکراب کنید و ...

روش هایی برای شستن لباس ها با سرکه

این مایع همه کاره را در شستشوی لباس ها استفاده کنید تا هم لباس های روشن و بدون بو داشته باشید و هم از شر لکه های روی لباس خلاص شوید.

غذاهای محلی استان گیلان؛ خیلی هم عالی!

برترین ها: هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد که به نحوی شناسنامه آن شهر محسوب می گردند. از صنعت های دستی گرفته تا مکان های گردشگری و غذاهای محلی، همه و همه نمادی از یک شهر و استان محسوب می گردند که اتفاقا مردمان آن منطقه تعصب خاصی نسبت به آن ...

چالش رنگی ۱۳ فروردین – روز طبیعت

چالش رنگی ۱۳ فروردین – روز طبیعت

امروز روز آشتی کردن با طبیعته. امروز وقتشه که در طبیعت و کنار خانوادتون خوش بگذرونید. امروز باید حتما برید به دل طبیعت و چندتا نفس عمیق بکشید و با تک تک سلول هاتون لذت ببرید. یه جایی که قبلا آتیش درست کردن و ...

توصیه های برایان تریسی برای موفقیت و نقل قول های الهام بخش از زبان وی

در جهان افرادی وجود دارند که عملکردی افسانه ای دارند، افراد دیگری نیز هستند که آنها را رهبری می کنند. برایان تریسی یکی از این رهبرهاست. او یک رهبر فوق العاده برای اداره ی موفق کسب و کارها و راهنمای خوبی برای زندگی است. برایان تریسی به بیش از ۱۰۰۰ شرکت مختلف کمک ...

جدیدترین مدل های کیف بهار ۲۰۱۸

برندهای مشهوری چون شنل، الکساندر مک کوئین، باربری، کلوین کلاین، جرمی اسکات، سیمون روچا و.... برای بهار امسال مجموعه ای از کیف های بهاره ای را طراحی کرده اند که ما در اینجا برخی از آنها را برایتان آورده ایم. ...

مهارت تصمیم گیری در نوجوانان

ترس از گرفتن تصمیم های مهم زندگی الزاماً بد نیست اما اینکه نتوانید تصمیم تان را بگیرید و چیزی را شروع کنید میتواند مشکل ساز شود؛ تصمیم گیری مهارتی است که هر کسی باید در ابتدای زندگی آن را به خوبی بیاموزد. به گزارش آلامتو و به نقل از سپیده دانایی؛ برای جوانی که در ...

چرا در مورد مسائل مالی، احساسی تصمیم می گیریم؟

مغز عضو بسیار پیچیده ای است. این عضو فقط 2 درصد از وزن بدنمان را تشکیل می دهد؛ اما 20 درصد از انرژی بدنمان را می سوزاند. دانیل کانمن1 در کتابش با نام تفکر سریع و آهسته2، این عضو پیچیده را با روشی ساده تشریح می کند. او توضیح می دهد که مغز دارای دو سیستم است. ...

گزارشی از دیدارهای وزیر بهداشت با مراجع عظام تقلید در قم

گزارشی از دیدارهای وزیر بهداشت با مراجع عظام تقلید در قم

همشهری آنلاین: وزیر بهداشت با چند تن از مراجع عظام تقلید در قم، دیدار و گفتگو کرد.

چگونه عشق بیشتری دریافت کنیم؟

به طور علمی ثابت شده که عشق و محبت به دیگران منجر به زندگی خوب و خوش می شود و ارتباط مستقیمی بین روابط اجتماعی مثبت و سلامتی وجود دارد. به گزارش آلامتو به نقل از سایت آی بانو؛ هورمونی که این حس را در ما ایجاد می کند اکسی توسین (oxytocin) نام دارد و [...] ...

اما از لحاظ تاریخی این دانش برای موفقیت در پخت و پز در "فرمول یک"

اما و اگرهای موفقیت در آشپزی در «فرمول یک»

گزارش از راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار فرهنگی علی جعفری و سامان گلریز دارای رنگ خاکستری بودند که در این برنامه حضور داشتند. جعفری در حدود ۲۰ سالی است که مشغول پخت و پز است. من فقط در مورد گفت: بیشتر غذاهای ایرانی خوب کاهش می یابد و بسیار محدود مواد غذایی و گوجه فرنگی درست است ؟ به تازگی از وجود یک رستوران در جمهوری اسلامی ایران به راه انداخته اما متاسفانه در سال دوم از مشکلات تورم بسیار بالا است. برای مثال اصلی صاحب رستوران کرایه مقدار طلب است. قیمت مواد غذایی افزایش یافت و بسیاری از مشکلات در برخورد. او همچنین تاکید کرد: "متاسفانه دست در این عرصه زیاد است و کسانی با یکی دو سال تجربه ادعای استادی می کنند. آشپزی کاری نیست که بگوییم انتها دارد. سامان گلریز، سرآشپز که به عنوان اولین کارشناس مرد آشپزی در تلویزیون ایران شناخته می شود، دیگر مهمان برنامه بود که در سخنانی درباره حال و هوای این روزهایش گفت: مشغول درس دادن تاریخ آشپزی ایران هستم که یکی از جذاب، باشکوه و مظلوم ترین آشپزی های دنیا است. وی افزود: غربی ها یکی دو سال است به موضوع سم زدایی با غذا رسیده اند اما طب سنتی ایرانی دو هزار سال است این کار را می کند و من مشغول مطالعه روی این موضوع هستم. این مجری تلویزیون با بیان اینکه خیلی وقت است سوسیس و کالباس نخورده ام، ادامه داد: هر وقت در مغازه ها می بینم که در سبد خرید مادر و پدرها، سوسیس و کالباس است، با آنها گپی می زنم تا این غذا را با ماهی یا سبزیجات عوض کنند. شاید سالی یکی دو بار پیش بیاید از این غذا استفاده کنیم اما باید بدانیم بازی است نه غذای اصلی. گلریز در پاسخ به ضیاء درباره رستورانی که به نام او شناخته می شود، توضیح داد: من یک رستوران را طراحی کردم و آموزش و دانش را به آنها دادم و از وقتی به آوردن این محصول (سوسیس کالباس) تصمیم گرفتند از آنها جدا شدم اما مردم هنوز ۵ سال است فکر می کنند آن رستوران برای من است. وی در جواب به این سوال که از کجا درآمد کسب می کند، گفت: من درآمدهای متنوعی دارم اما همه به دانش غذا ربط دارد. دنیای آشپزی تنوع زیادی دارد و سراغ هر کدام بروید، می توانید موفق شوید. قول می دهم به آقای جعفری هم کمک کنم. مثل قول هایی که در برنامه های دیگر داده و عمل کرده بودم. این سرآشپز، ایرانی پز بودن جعفری را نکته مثبتی دانست و تأکید کرد: ذائقه مردم دوباره برگشته است. مثل بومرنگ می ماند. ممکن است گاهی آدمها در فرهنگهای دیگر بچرخند اما دوباره برمی گردند. فرهنگ ایران در هر زمینه ای آنقدر قدرتمند است که اگر مثل بومرنگ آن را پرتاب کنید، دوباره به سمت خودتان برمیگردد و در همه زمینه ها اینگونه است. به ویتنام و هند رفتم چرا به سیستان و بلوچستان نروم؟ گلریز با اشاره به اینکه متاسفانه ما تاریخ خودمان را مطالعه نمی کنیم و خودمان را کم می گیریم، یادآور شد: گاهی با خودم می گفتم باید به ویتنام یا جنوب شرقی هند بروم و فلان برنج یا خورش را یاد بگیرم. این کار را هم انجام دادم. اما بعد با خودم گفتم تا به حال به سیستان و بلوچستان یا روستای اسفناج در زنجان رفته ام ببینم آنها از چه ادویه ای استفاده می کنند؟ اینگونه شد که تصمیم گرفتم سراغ دانش مملکت خودم بروم. این باعث شد که بفهمم آشپزی ایرانی چقدر شیرین و جذاب است و روی آشپزی ایرانی کار می کنم. وی تصریح کرد: تلاش می کنم غذای ایرانی برگردد. مثل یوزپلنگ که مثلا در معرض انقراض است، فرهنگ ایرانی هم همین است. من عاشق آشپزی ایرانی هستم و از آن دفاع می کنم. آشپزی ایران مثل خورشید می درخشد. گلریز به کتابخانه غنی خود اشاره و اظهار کرد: شما در هر زمینه آشپزی که در دنیا بخواهید ورکشاپ علمی برگزار کنید، می توانید از کتابخانه من استفاده کنید. آشپزی کسی را نقد نمی‌کنم. مجری برنامه «بهونه» در این باره که آیا غذای دیگران را می خورد یا از آن ایراد می گیرد، گفت: هر آشپزی یک امضایی دارد. حتی درختان سیبی که در یک کیلومتری یکدیگر کاشته شده اند مزه های متفاوت دارند. هر آشپزی هم انرژی خاصی دارد که در آشپزی اش به چشم میخورد. من هیچوقت آشپزی کسی را نقد نمی کنم و از آن لذت می برم. همیشه می فهمم کسی با عشق آشپزی کرده یا نه. وی افزود: آشپزی با روح شما در ارتباط است و شما با موادی کار می کنید که آفریده خدا است. فلفل دلمه ای و ماهی حیات دارند و در دستان شما تبدیل به عشق یا نفرت می شود. حتی به تازگی کتابی چاپ شده که می گوید شما چطور می توانید با آشپزی کسی را عاشق خودتان کنید. گلریز ادامه داد: فیلم رتتویی (موش سرآشپز) روی موضوع جذابی دست گذاشته است. اینکه غذا یک نوستالژی است و شما را یاد خاطرات خوب کودکی و دستپخت مادر، خاله یا عمه تان می اندازد. وی با بیان اینکه وقتی به آشپزی اقوام ایرانی احترام می گذارید، به فرهنگ خودتان احترام گذاشته اید، اعلام کرد: مثلا جنگ باعث می شود جنوبی ها به شمال کشور بروند و قلیه ماهی را به آنجا ببرند و با طعم مختلفی این غذا را در شمال هم بچشیم. وی در راهنمایی جعفری برای اینکه بتواند این بار یک رستوران موفق داشته باشد گفت: این روزها آشپزی ایرانی دوباره مد شده و جذاب شده است. من این هفته مشغول هستم اما هفته بعد می توانیم با هم با استفاده از نقشه های قدیمی ورامین، معماری قدیمی و بناهای تاریخی آن را پیدا کنیم و در یک مغازه مناسب با نام «رستوران کهن ورامین»، با دکور قدیمی، با ظرفهای مسی غذاهای قدیمی ورامین را ارائه کنیم. این کارشناس آشپزی در بخش دیگری از حرفهایش با اشاره به اینکه کاشان مردمان باهوشی دارد که بافت قدیمی شهرشان را حفظ کرده اند و از آن بهره برداری می کنند، در پاسخ به موضوع حضور اسپانسر در برنامه هایش توضیح داد: اگر شما آدم ضعیف النفس و بدون علمی باشید، اسپانسر صد در صد روی کار شما تاثیر دارد اما اگر شما اینگونه نباشید، شما روی اسپانسر تاثیر می گذارید. گلریز در پایان گفت: درست است که برنامه های من همیشه اسپانسر داشته اما ۴ سال است که اسپانسر ندارم. خیلی وقت ها بوده که گفته اند فلان قابلمه و ماهیتابه یا رب را تبلیغ کن، من هم دیده ام که کیفیتی ندارد و نپذیرفته ام. صبر می کنم تا اسپانسر خوبی پیدا کنیم. تبلیغ کردن کار بدی نیست و موفقیت به سرمایه گذاری است. «فرمول یک» با اجرای سیدعلی ضیاء به تهیه کنندگی افشین حسین خانی، در نیمه دوم سال شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۷ تا ۱۸ از شبکه یک سیما روی آنتن می رود. [باری] [باری] [باری] [باری] [باری] [باری]