hidelogo
بومرنگ | سایت تفریحی،سرگرمی،پزشکی،عکس،فالپنج شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸

چند نکته جالب : درباره سيب زميني | سایت تفریحی بومرنگ

چند نکته جالب : درباره سيب زميني

اگر زمانی خواستید سیب زمینی ها، این مواد خوراکی مغذی، نسبتا ارزان و پراستفاده را برای مدت طولانی یکجا نگه داری کنید باید نکاتی را درباره ی آن در نظر بگیرید.

چند نکته جالب : درباره سيب زميني

جلوگيري از ترك خوردن سيب زميني :

– اگر مي خواهيد هنگام پختن ، سيب زميني شما ترك نخورد ، قبل از پختن قدري كره يا روغـــــــــــن روي سيب زميني بماليد . با اين كار نه تنها سيب زميني ترك نمي خورد ، بلكه طعم بهتري هم پيدا مي كند .

رفع پوسيدگي سيب زميني :

– اگر سيب زميني خام شما بر اثر گذشت زمان يا هر علت ديگر نرم و پلاسيده است ، آنها را به مدت نيم ساعت درون آب سرد بريزيد . دوباره سفت شده و تازگي خود را باز مي يابند .

روش پخت سريع سيب زميني

– براي اين كه سيب زميني ها سريعتر پخته شود ، يك جسم نوك تيز داخل آن فرو كنيد ، تا سوراخ شود . سپس سيب زميني ها را داخل آب جوش بپزيد .

روش سرخ كردن سيب زميني

– بهترين روش براي سرخ كردن سيب زميني اين است كه ظرف گودي را انتخاب كرده تا نيمه آن روغن بريزيد . بعد از گرم شدن روغن، سيب زميني هاي خلال شده را داخل آن ريخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانيد ، بعد از چند دقيقه سيب زميني ها روي روغن قرار مي گيرند . آن ها را برداريد و مقداري ديگر سيب زميني داخل روغن بريزيد . به همين صورت تمام سيب زميني ها را سرخ كنيد . روغن باقي مانده از اين كار سفيد است و براي پخت مواد ديگر هم مي توانيد از آن استفاده كنيد

 

Likes0Dislikes0
نظرات و ارسال نظر