hidelogo
بومرنگ | سایت تفریحی،سرگرمی،پزشکی،عکس،فالپنج شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸

طرز تهیه رنگینک | سایت تفریحی بومرنگ

طرز تهیه رنگینک

رنگینک جزو شیرینی های خوشمزه ای است که نه تنها ضرر ندارد بلکه به واسطه داشتن خرما، پسته و گردو بسیار مقوی است و در عین حال تهیه آن بسیار ساده است و به همین خاطر طرفداران زیادی دارد.

طرز تهیه رنگینک

مواد لازم :

يك كيلو خرما

۵۰۰ گرم آرد گندم

۳۰۰ گرم مغز گردو

يك فنجان پودر قند

۲۵۰ گرم كره

دو قاشق مرباخوري دارچين

نصف فنجان پسته چرخ شده

طرز تهيه:

روغن را در ظرفی ریخته، روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.

آرد را داخل آن می ریزیم، حرارت را ملایم می کنیم.

مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شده و طلائی شود.

سپس آن را از روی حرارت بر می داریم تا کمی سرد شود، آنگاه خاکه قند و دارچین و هل کوبیده را با آرد سرخ شده مخلوط می نمائیم.

هسته های خرما را می گیریم و داخل هر یک از خرماها یک تکه گردو می گذاریم.

نیمی از آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم و خرماها را روی آن می چینیم.

با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را می پوشانیم و باز با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.

کمی خاکه قند و دارچین روی آن می پاشیم و پسته چرخ کرده را نیز روی آن می ریزیم.

حال با کارد رنگینگ آماده شده را به شکل لوزی یا چهارگوش برش می دهیم و در ظرف می چینیم.

 

كمي پودر قند روي آن بپاشيد و دوباره يك رديف خرماي آماده شده را روي آن چيده و بقيه آرد سرخ شده را روي خرماها ريخته و باقي مانده پودر قند را بر روي آن بپاشيد.

در انتها مي توانيد سطح رنگينك را با دارچين و پودر پسته تزئين كنيد.

 

Likes0Dislikes0
نظرات و ارسال نظر