hidelogo
بومرنگ | سایت تفریحی،سرگرمی،پزشکی،عکس،فالچهارشنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸

ترفند خاص لوبیا پلو سرآشپز | سایت تفریحی بومرنگ

 ترفند خاص لوبیا پلو سرآشپز

طرز لوبیا پلو ، پخت لوبیا پلو
لوبیاپلو یک پلو ایرانی است که با برنج ایرانی، لوبیا سبز، گوشت قرمز چرخ کرده یا قرمه شده، رب گوجه فرنگی و ادویه‌جات پخته می‌شود. رنگ زرد آن به وسیلهٔ زردچوبه بدست می‌آید. از آن دسته غذا های اصیل است که همراه با سالاد شیرازی و ماست و خیار، از دیرباز نزد ایرانیان غذایی محبوب بوده است.

 ترفند خاص لوبیا پلو سرآشپز

مواد لازم

  • برنج ۴ پیمانه
  • گوشت ران گوسفندی ۴۰۰ گرم
  • پیاز ریز خرد شده ۱ عدد بزرگ
  • لوبیا سبز خرد شده ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
  • زرد چوبه ۱ ق مربا خوری
  • دارچین ۱ ق مربا خوری
  • پودر کاری ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر زعفران ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • کره یا روغن حیوانی به اندازه لازم

لوبیا پلو

لوبیا پلو

چه موادی برای لوبیا پلو لازم داریم ؟

طرز تهیه کامل لوبیا پلو جا افتاده

ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم تا داغ شود. سپس پیاز را داخل آن میریزیم و با کمی نمک تفت میدهیم . بعد از اینکه پیاز ها آب انداخت زرد چوبه را داخل آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پیاز ها سرخ شوند.در پیاز سرخ شده گوشت تکه ای و ریز شده را میریزیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

بعد رب گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و نصف دارچین گفته شده داخل گوشت ها می ریزیم و کاملا هم میزینم.

ادامه ی طرز تهیه لوبیا پلو مرحله پختن گوشت ها

نیم لیتر آب داخل مواد گوشت و پیاز سرخ شده میریزیم و اجازه میدهیم تا گوشت ها بپزند. در این فاصله لوبیا ها را در ظرف دیگر و با کمی روغن تفت میدهیم و در آب گوشتی که به جوش آمد اضافه میکنیم .حرارت آن را کم میکنیم تا به آرامی مواد کنار هم بپزند و آب آن تبخیر نشود.در ۱۰ دقیقه آخر پخت نمک و نصف پودر زعفران را هم داخل مواد لوبیا پلو میریزیم .

و وقتی گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد آن را از روی حرارت بر میداریم.تاکمی سرد تر شود.

در این فاصله برنج از قبل شسته شده و خیس خورده را آبکش میکنیم . سعی کنید برنج را زنده تر بردارید تا هنگام اضافه شدن با مواد خمیر نشود.

لوبیا پلو با سالاد شیرازی طعمی فوق العاده از استان فارس

ته قابلمه ای که میخواهیم لوبیا پلو را در آن دم کنیم مقداری روغن و زعفران دم کرده میریزیم و با ته دیگ سیب زمینی کف قابلمه را پر میکنیم . سپس مقداری از برنج را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بعد یک لایه از مواد لوبیا که هیچ آبی ندارد روی برنج میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا برنج سفیدی داخل قابلمه نداشته باشیم و این لایه ها را تا آخر ادامه میدهیم .

شیوه پخت لوبیا پلو خوشمزه و تزیین لوبیا پلو با زیتون

از باقی مانده دارچین هم میتوانید برای لای برنج ها استفاده کنید.در آخر هم چند سوراخ با ته قاشق داخل برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی به بالای برنج کشیده شود.از دم کنی هم برای در قابلمه استفاده کنید تا برنج بعد از بخار کردن نرم نشود.

بعد از اینکه برنج پخت میتوانید مقداری کره ذوب شده و یا روغن حیوانی داغ شده روی آن بکشید.

.

Likes0Dislikes0
نظرات و ارسال نظر